Laboratoria

Binnen de chronische zorg ketens is diagnostiek een belangrijk onderdeel. Dit betreft onder andere fundus fotografie. De functionaliteit om dit te ondersteunen is een integraal onderdeel van het HealthConnected platform. De fundus module maakt het mogelijk dat oogartsen, praktijkondersteuners somatiek, front-office medewerkers en fundus laboranten alle benodigde gegevens met elkaar delen. Dit betreft oproeplijsten, patiëntoverzichten, foto's, beoordelingen en uitslagen. De fundus module is beschikbaar binnen de keten maar kan ook losstaand afgenomen worden, bijvoorbeeld voor patiënten die bij de specialist lopen.

Daarnaast biedt het platform een online afspraken module voor verschillende diagnostiek processen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bloedafname, fundus fotografie, apneu, holters en ECG. Het op afspraak plaats laten vinden van deze diagnostiek processen, zeker met  Covid-19, is zeer actueel. Ook qua efficiency met betrekking tot planning van capaciteit heeft deze module grote meerwaarde. 

Wanneer u interesse heeft dan kunnen wij vrijblijvend een demo geven om u ook visueel kennis te laten maken met het HealthConnected platform. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 085-77 33 070 of een e-mail sturen naar info [at] healthconnected.nl.