Openstaande vacatures

Ben jij onze ambassadeur en maak je klanten enthousiast over HealthConnected? Heb je passie voor sales en gevoel voor techniek en wil je dit gebruiken voor betere zorg in Nederland?

Dan ben jij diegene die wij zoeken!

 Business  & Account manager (m/v)

voor 32 - 40 uur per week

Wie zoeken wij?

Als Business & Account manager ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten in je eigen klantenportefeuille. Je denkt op strategisch niveau mee met de behoeftes van de klant. Verder organiseer je trainingen en zul je de belangrijkste schakel zijn bij implementatie van het platform bij nieuwe klanten. Samen evalueer je periodiek de resultaten en samenwerking. Klanttevredenheid heeft bij jou de hoogste prioriteit! Je bent makkelijk in de omgang en staat altijd open voor een andere kijk op zaken. Je begrijpt dat luisteren beter werkt dan praten, hebt een scherp oog voor de organisatiebehoefte en acteert proactief. Door je goede communicatieve vaardigheden weet jij je ervaringen en resultaten goed over te brengen bij de belanghebbenden. Daarbij komt ook dat je graag werkt bij een zeer innovatieve ICT organisatie én je het een uitdaging vindt om met ons verder te bouwen aan deze jonge organisatie.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring in een commerciële functie;
 • Je bent sterk in relatiebeheer;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en overtuigingskracht;
 • Je hebt een sterke affiniteit met ICT en kan processen vertalen naar ICT-oplossingen;
 • Je bent ambitieus, energiek en hebt een positieve werkhouding;
 • Je combineert creativiteit met oplossings- en klantgericht handelen;
 • Je toont initiatief, ziet het werk en werkt graag in teamverband;
 • Je hebt een resultaatgerichte werkinstelling;
 • Verder ben je nauwkeurig, flexibel en leergierig;
 • Ervaring met informatiesystemen en/of processen in zorginstellingen is een pré.

Wij bieden

Werken bij HealthConnected betekent werken binnen een hecht team in een innovatieve en dynamische organisatie op een goed bereikbare locatie in Alkmaar. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Wij bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van 40 uur per week, afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring. Daarnaast ontvang je 25 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld. Uiteraard behoort een opleidingsbudget en de mogelijkheid tot het bezoeken van congressen tot de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Extra informatie

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Evert den Hartog via 085-7733070.
Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en curriculum vitae voor 20 september, uitsluitend via e-mail op het adres solliciteren [at] healthconnected.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.